Olcsó, szép és jó helyen lévő Airbnb Budapesten? Itt a Short Trips Apartment!
2023. október 15. írta: Vándorember

Olcsó, szép és jó helyen lévő Airbnb Budapesten? Itt a Short Trips Apartment!

Mivel nemrég elstartolt a budapesti Short Trips Apartment, szeretném figyelmetekbe ajánlani a szállásunkat. És ami a legfontosabb, megmutatom, hogyan tudjátok bármikor legalább 10%-kal olcsóbban lefoglalni a lakást!

Bár Budapestről nem tervezek külön posztot írni, biztos vagyok benne, hogy sokatoknál elő fog fordulni, hogy Pesten szeretne megszállni, ha nem is feltétlenül városnézés, de valami program, esetleg munka végett. Na erre kiváló opció a Short Trips Apartment!

apartment_1.png

Igen sok városnézős Short Tripen vagyunk túl és sok szállásfoglaláson is átestem már. Egy korábbi cikkben összeszedtem, mit érdemes először letisztázni, és merre javasolt elsősorban keresgélni. Ezért a tapasztalataim alapján próbáltuk a lehető legtöbb, kellemetlenséggel járó faktort kiküszöbölni. Na, de mutatom, is miről van szó.

A szállásunkról

 

A Short Trips Aparment a Corvin negyedben található, pár méterre a Corvin Plázától, a híres 4-es 6-os villamosvonal mentén. Mivel a Corvin metróállomás is itt található, így tömegközlekedés szempontjából remek helyen van.

A ház már több mint 100 éves ezért műemlékvédelem alatt áll. Homlokzata a pesti városkép tipikus mintapéldánya, igazi autentikus polgári épületről beszélünk. A lakás földszinti és a belső oldalra néz, így a lépcsőzéssel sem kell bajlódni, esténként pedig megfelelően csendes.

A lakásban összesen három külön nyíló hálószoba van, kettő a budapesti lakásokra oly jellemző galériával ellátott. Összesen hét fő számára van kényelmes ágy. És ami fontos, rendes matracos ágyakról beszélünk, nem pedig kihúzható kanapékról.

000d7ed3-7289-415f-a6bf-8cfa7d76cbfc.jpeg

A teljesen felszerelt konyhát nem részletezem, de ami biztos jól fog jönni, az az, hogy két fürdőszoba is van, mindkettő wc-vel. Minden felszerelés adott (tusfürdő, törülköző, ágynemű), ezért a pakolásnál értékes helyet és súlyt tudtok megspórolni. Persze a reggeli kávéval vagy teával sem kell foglalkoznotok.

996f8315-86b5-424c-a858-68fddca766c5.jpeg

A lakás teljes belső átalakításon esett át, melyben a vidám színek és a budapesti hangulat visszatükrözése volt az első szempont. Néhány, a régi időkre és a tipikus, pesti hangulatra jellemző dolgot meghagytunk. Ezzel szerintem nagyobb hangsúlyt kap a szálláson, hogy

igen, ez bizony Budapest!

Ilyen például a megmaradt régi kamra ajtó, a korábban említett galériás rendszer és az igazi gyöngyszem, a lichthof! A nagyobbik szobában lévő hatalmas ablak pedig azért könyörgött évek óta, hogy hangulatos olvasósarok váljék belőle.

Foglalás

 

A Short Trips Apartment Bookingon és Airbnb-n is megtalálható. Saját honlappal nem rendelkezik, azonban van rá alternatíva, hogy  a fenti oldalak felárait megspórolva minimum 10%-kal olcsóbban tudjatok foglalni. (Időszaktól és foglalási időtől függően ez a kedvezmény magasabb is lehet.) Az alábbi linkre kattintva találjátok a gyűjtő oldalt. A szoba típusnál törölni kell az összes kijelölést, majd a lista vége felé kijelölni a Short Trips Apartment-et. A többi feltételt (idő és létszám) értelemszerűen kell kitölteni, majd a keresés gombra kattintani! (A teljes ár a fizetés előtt jelenik meg.)

foglalj_most.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr7918230735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása