HÍREK - Iratkozz fel a Short Trips hírlevélre!
2023. március 04. írta: Vándorember

HÍREK - Iratkozz fel a Short Trips hírlevélre!

Elindult végre a blog hírlevele

 

logo12.jpg

Még egy hírlevél feliratkozás, miért is?

A közösségi oldalakon is érdemes követned (Facebook és Instagram), de egyre inkább az a tendencia, hogy az ismerőseink és követéseink helyett csak reklámok és fizetett hirdetéseket ugranak fel a hírfolyamunkon. Emiatt gyakrabban kapok visszajelzést, hogy a legfrissebb bejegyzések nem jutnak el hozzátok. 

A legbiztosabb megoldás a hírlevél feliratkozás!

Hírolvasási trendek jönnek-mennek, de egy dolog állandó. Az emailjeinket biztos, hogy mindennap olvassuk, és ez nem fog változni. Ezért a legbiztosabb, ha nem akarunk lemaradni kedvencünk legújabb híreiről, ha feliratkozunk a hírlevélre.

Nyugi, 2-3 havonta max egy(1) e-mail jön!

Egy dolgot ígérhetek, spamre ne számíts! Mivel nem vagyok folyton úton, így nincs miről rendszeresen írni. Ezért nincs is miről folyton hírlevelt írni.

Mire számíts?

Nagyjából két havonta tervezek kiküldeni egy összefoglaló emailt a feliratkozóknak, amiben a következőkről kaptok egy kivonatot:

  • a blogon az elmúlt időszakban megjelent bejegyzések
  • a blogot érintő legfrissebb hírek, változások, új funkciók
  • utazással kapcsolatos érdekes hírek
  • apró tippek, javaslatok, melyek egy teljes bejegyzéshez túl rövidek, azonban érdemesnek találom megosztani veletek, többi utazóval!
  • Olyan extra tartalmak, melyeket a felirakozók hetekkel hamarabb megkapnak!

yellow_purple_new_year_fitness_postcard_back_1.jpg

A feliratkozás menete 

Alább tudtok feliratkozni, egy email címet kell csak megadni, illetve elég csupán egy becenév a megszólításhoz! Semmilyen más adat nem kell, szóval aggodalomra semmi ok. Az adatkezelési tájékoztatót ne felejtsd el KIPIPÁLNI, miután eolvastad! Majd kattints a "Feliratkozás" gombra.

 

* indicates required
Add meg az e-mail címed, ide kapod majd a hírlevelet!
Add meg a beceneved, hogy személyre szóló levelet kapj!

Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a shorttrips.blog.hu az általam megadott e-mail címemre – hozzájárulásom visszavonásig – hírlevelet küldjön, az adataimat kezelje és kapcsolatba lépjen velem.

 

 

A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz az unsubscribe linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk a shorttripsblog@gmail.com címen.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr1518063646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása