Adatvédelmi Tájékoztató
2023. március 03. írta: Vándorember

Adatvédelmi Tájékoztató

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HÍRLEVÉLKÜLDÉSRŐL

Lehetőséged van feliratkozni a weboldal hírlevél szolgáltatására. A feliratkozáshoz önkéntesen és kifejezetten hozzá kell járulnod, hogy hírlevelet küldjünk részedre. Ez a hozzájárulás azonban csak akkor lehet jogszerű, ha megfelelő tájékoztatáson alapul. Kijelentjük, hogy hírlevélre történő feliratkozáskor nem áll módunkban a kapcsolattartási adatok valódiságának ellenőrzése, és annak megállapítása sem, hogy a megadott adatok magánszemélyre vagy vállalkozásra vonatkoznak.

Az adatkezelő adatai: név: Szulcsán Ádám (továbbiakban a honlap szerkesztője) természetes személy, a Short Trips blog (továbbiakban honlap) szerkesztője
E-mail: shorttripsblog@gmail.com

Kezelt személyes adatok köre: keresztnév és email-cím

Az adatkezelés célja: a személyes adataidat hírlevél küldése céljából kezeli a honlap szerkesztője, a honlapot érintő hírekről, szolgáltatásokról, valamint egyéb tartalmakról hírlevél-üzenet formájában küld értesítést.

Adatkezelés jogalapja: hírlevélre történő feliratkozás során hozzájárulsz, hogy a személyes adataidat a jelen tájékoztatóban írtak szerint kezelje. A személyes adatok kezelése a jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes és kifejezett hozzájárulásodon alapul. Hozzájárulásodat bármikor jogosult vagy visszavonni, azonban a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét ez nem érinti.

Az adatkezelés időtartama: a fenti személyes adataidat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Amennyiben visszavonod a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulásodat, haladéktalanul és végleges töröljük azokat nyilvántartásából. Tájékoztatás adatkezelésről, a személyes adat helyesbítése: Jogosult vagy tájékoztatást kérni személyes adataidról úgy, hogy az alábbi e-mail címen felveszed a kapcsolatot: shorttripsblog@gmail.com. Ilyen igény bejelentése esetén tájékoztunk a rólad kezelt személyes adatokról és az adatkezelés módjáról, illetve jogaidról az adatkezelés során. Jogosult vagy továbbá arra is, hogy a kezelt adatok kijavítását kérd.

Adatkezelés megszüntetése: A hírlevelekről a levelek alján található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva tudsz leiratkozni a hírlevélről. Emellett a fent megjelölt kapcsolattartási email címen kérheted az adatkezelés megszüntetését. Ebben az esetben minden ésszerű lépést megteszünk annak érdekében, hogy adatkezelés megszűntetésére irányuló kérésedet haladéktalanul teljesítsük.  Megőrzési idő: visszavonásig, leiratkozásig.

Az Adatkezelő adatfeldolgozóként igénybe veszi az alábbi Adatfeldolgozók szolgáltatását, akik titoktartási kötelezettségüknek eleget téve, minden adatot bizalmasan kezelnek: mailchimp.com.

A blog fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

Felügyeleti szerv: Amennyiben adatkezelésünkkel kapcsolatban jogszerűtlenséget tapasztalsz, az alábbi hatóságnál élhetsz panasszal: Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: 06.1.391.1400 Fax: 06.1.391.1410 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu Honlap: http://www.naih.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr718063314
süti beállítások módosítása