Ismét nyereményjáték a Short Trips-en!
2023. augusztus 11. írta: Vándorember

Ismét nyereményjáték a Short Trips-en!

blue_hello_summer_positive_instagram_post.png

Év elején készültem nektek az Instagramon egy nyereményjátékkal, melyen nagy örömömre igen sokan részt vettetek. A szerencsés nyertesnek ezúton is ismét gratulálok! Ahogy akkor ígérem, most újra jelentkezek egy hasonló játékkal!

Akik már régóta követnek, azok itt a blogon és Instán biztos látni fogják az új játékot, szóval nektek sok sikert! A hírlevél feliratkozók figyelmét külön felhívon erre, hogy biztos ne maradjanak le róla! Újdonság, hogy indítottam egy twitter alias X profilt is azoknak, akik jobban preferálják azt a platformot.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?

1. Kövesd be a blog Instagram profilját és lájkold a játék posztját!
2. Jelölj meg kommentben az Insta bejegyzésben legalább egy barátodat, aki szintén imád utazni!
3. Nézz körül a blog honlapján, hogy melyik városokról írtam idáig,  és írd meg abban a kommentben, hogy TE hova utaznál el azok közül!

A játék időtartama: 2023.08.11 – 2023.08.18.(20:00)

A sorsolás dátum: 2023.08.18.

Nyeremény: egy darab 25 eurós WizzAir Ajándékutalvány!


Nyertesek száma: 1 db nyertes kerül kisorsolásra

Ha tetszett a játék, akkor örülnénk, ha megosztanád ismerőseiddel, akár egy Instagram posztban is, de ez nem számít előnynek a többi résztvevővel szemben, és nem feltétele a játékban való részvételnek. Ha tetszett a poszt, akkor iratkozz fel hírlevelemre a blogon, hogy ne maradj le a következő nyereményjátékról sem!

A nyertes nevét az Instagram poszt alatt kommentben tesszük közzé, sorsolást követő 48 órán belül. Ezért figyeld az oldalt, hogy elsőként szerezz tudomást róla.

A játékban való részvétellel elfogadod nyereményjáték szabályzatunkat, amit itt találsz.


Ezt a nyereményjátékot sem az Instagram, sem a WizzAir semmilyen módon nem szponzorálta, nem támogatja, nem kezeli!

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr418191357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása