Nyereményjáték a Short Tripen!
2023. március 24. írta: Vándorember

Nyereményjáték a Short Tripen!

Indulj el az első Short Tripedre!

black_blue_classic_trip_holiday_instagram_post.png

Nem rég múlt 4 éves az utazós blogom és eme jeles nap alkalmából elég sok mindenben hatalmasat léptem előre. Egyrészt hála a korlátozások megszűntetésének végre ismét szabadon utazhatok így újra beindult az útinaplók gyártása. Elindítottam a hírlevelemet, amire szerencsére már igen sokan feliratkoztatok! Most pedig az új erőt egy nyereményjáték formájában tovább visszük! Ezt pedig az Instagram oldalon találjátok meg!

Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?

1. Kövesd be a blog Instagram profilját.
2. Jelölj meg kommentben a legutóbbi Insta bejegyzésben (a "Nyereményjátékos" bejegyézsben persze) legalább egy barátodat, aki szintén imád utazni!
3. Illetve írd meg mellé, hogy TE hová utaznál a nyereményből!

A játék időtartama: 2023.03.24 – 2023.03.31.(18:00)

A sorsolás dátum: 2023.03.31. 

Nyeremény: egy darab 25 eurós WizzAir Ajándékutalvány!

Nyertesek száma: 1 db nyertes kerül kisorsolásra

Ha tetszett a játék, akkor örülnénk, ha megosztanád ismerőseiddel, akár egy Instagram posztban is, de ez nem számít előnynek a többi résztvevővel szemben, és nem feltétele a játékban való részvételnek. Ha tetszett a poszt, akkor iratkozz fel hírlevelemre a blogon, hogy ne maradj le a következő nyereményjátékról sem!

A nyertes nevét az Instagram poszt alatt kommentben tesszük közzé, sorsolást követő 48 órán belül. Ezért figyeld az oldalt, hogy elsőként szerezz tudomást róla.

A játékban való részvétellel elfogadod nyereményjáték szabályzatunkat, amit itt találsz.

Ezt a nyereményjátékot sem az Instagram, sem a WizzAir semmilyen módon nem szponzorálta, nem támogatja, nem kezeli!

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr8118079662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása