Hogyan éljük túl a hosszú repülőutakat?
2023. március 06. írta: Vándorember

Hogyan éljük túl a hosszú repülőutakat?

A leggyakoribb hibák, amiket hosszú repülőút alatt elkövet(het)ünk

Bár imádunk repülni, valljuk be, kész stressz az egész. Izgulunk, hogy késés nélkül kiérjünk a reptérre, ott kismillió biztonsági előírásnak kell megfelelni, folyamatosan terelnek minket, ráadásul, bár gyors, mégis ez az egyik legkényelmetlenebb utazási forma.

airplane-aisle-during-flight-unsplash-e882e0-1024.jpg

Megszállott utazóként több éve már annak, hogy városnézéseimet blog formájában osztom meg veletek itt a Short Trips blogon ezzel inspirálva titeket az utazásra. Az útinaplók mellett (jelenleg 23-nál is többnél tartok) utazással kapcsolatos tippeket és érdekességeket olvashattok.

A leggyakoribb hibák, amiket hosszú repülőút alatt elkövet(het)ünk

 

Saját magam és más utazók tapasztalatait és véleményeit olvasva tudom, hogy a több órás repülős utak baromi kényelmetlenek és unalmasak tudnak lenni. Hacsak a leggyakoribb gondokat nézzük, az alábbiakkal biztos mindenki szembesült már:

  • kényelmetlen ülések
  • stressz, hogy hol kapunk helyet
  • órákon át tartó egyhelyben ülés
  • alvás problémák
  • jetlag

pexels-jason-toevs-2033343.jpg

Kivételesen egy exkluzív, mondhatni tanácsadást készítettem, amivel maximálisan fel tudtok készülni, hogy a legkönnyebben és legkényelmesebben teljen el a repülés, és amikor leszálltok, teljes erőbedobással kezdhessétek a vakációt.

A cikket teljesen INGYEN kapod meg, melyet az e-mail címedre küldünk ki! Katt az alábbi gombra!

befunky-design.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr718063824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása