Szeptemberi Short Tipp: Nápoly!
2024. augusztus 31. írta: Vándorember

Szeptemberi Short Tipp: Nápoly!

Nápoly szeptemberben igazán varázslatos! Az időjárás még mindig kellemesen meleg, de már nem olyan forró, mint a nyári hónapokban, így tökéletes a város felfedezésére.1000005221.jpg

A nyári turistaszezon csúcsa után a város egy kicsit nyugodtabb, de még mindig pezsgő. Három nap alatt felfedezheted Nápoly lenyűgöző történelmi látnivalóit, élvezheted az autentikus olasz konyha ízeit, és meglátogathatod a közeli Pompejit vagy a csodás Amalfi-partot is. Nápoly vibráló kultúrája, gazdag történelme és páratlan szépsége garantáltan elvarázsol majd!

Mikor?

szeptember 26. (csütörtök) 19:40 – szeptember 29. (vasárnap) 8:35

Csütörtökön esti járattal tudsz indulni, így arra a napra nem kell szabadságot kivenni! Két foglalást kell intézni, mert odafelé Ryanair, míg vissza Wizz Air repül.
Az ára összesen 74 euró*. De Wizz Discounttal további 4000 ft-ot spórolhatsz!

Szállás

Két fő esetén a Colonna Bed szállását ajánlom, ami a belváros szívében található, és igazi olaszos hangulatú kis lakás.

Az ára: 310€/2fő/3éj *

Négy főre a D'home29 aláltam, ami az óvárosban van, az egyik legolcsóbb áron, úgy hogy nem kell kihúzható kanapén kuporogni, mert teljes értékű heverő jut a másik két főnek. Ez elég ritkaság az olaszoknál, mert a legszebb szállásokon is inkább kihúzható kanapét raknak be.

Az ára: 331€/4fő/2éj *

Programok és látnivalók

Nápoly az egyik legnépszerűbb és legnyüzsgőbb olasz nagyváros. A rengeteg program mellett igazából a pizza evést javasolom 0-24-ben! De ott a Vezúv, Pompeii, Capri szigete és az Amalfi partvidék mesés falvai. Őszintén, ide legalább egy hét kellene…

 

* A feltüntetett árak a poszt megjelenésének pillanatában aktuálisak. Ezek a foglaltság végett változhatnak. A szállásoknál a legolcsóbb opciókat, a vissza nem térítendő árakat vettem figyelembe.

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr318479145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása