Short Tipp Márciusra: irány Isztambul!
2024. február 06. írta: Vándorember

Short Tipp Márciusra: irány Isztambul!

Március utolsó napjaira esik idén a húsvét. Érdemes kihasználni a hosszú hétvégét, azonban ez még mindig hideg időszak a kontinensünkön, így nem nagy a választék. Ráadásul az ünnep miatt sok minden zárva van. De Törökország teljesen más világ, ráadásul a 15 fok körüli nappali hőmérséklet is elfogadható, szóval ideális célpont húsvétra! 1000013353-01-02.jpeg

Sajnos extra szabadnap nélkül nagyon rosszak az indulási idők, viszont eldöntheted, hogy az ünnep előtt vagy után kérsz plusz egy napot, mert ugyan annyiba kerül a repjegy! Három TELJES napod lesz a város felfedezésére!

1000013262-01.jpeg

Utazás

Időpont :

1, március 28. (csütörtök) 15:25 – április 1. (hétfő) 11:45

2, március 29. (péntek) 15:25 – április 2. (kedd) 11:45

Járat: Budapest – Isztambul (SAW) – Budapest

Pegasus Airlines-szal, ahol az alapjegy tartalmaz egy kabinbőröndöt
Ár jelenleg: 257 euró, mindkét időpont esetén. *

Szállás

  • Két fő esetén a csicsás Katelya Hotel az ideális választás. Tökéletes helyen van, a Kék Mecsettől 1 percre. Ebben az árban a reggeli is benne van. Még kérheted tengerre néző kilátással!
    Az ára: 272€/2fő/4éj *

  • Négy főre szintén a Katelya Hotelnél maradnék, ekkor két szobát kell foglalni. A környéken leginkább csak mini hotelek vannak. Ha közös apartmant szeretnénk, akkor az AirBnB-n kell keresni. Hasonló az árkategória, de reggeli nélkül.
    Az ára: 2x 272€/2fő/2éj *

*Az árak a poszt megjelenésekor aktuálisak a teljes időszakra és a teljes létszámra vonatkoznak. De geniussal még olcsóbb lehet!

Programok

December elején voltunk Isztambulban, így elég az isztambuli Short Trippet elolvasni, minden fontosabb információt megtalálsz benne, sőt még annál is többet!

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr9918311045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása