Júliusi Short Tipp: Trieszt!
2024. június 07. írta: Vándorember

Júliusi Short Tipp: Trieszt!

Nyár nem telhet el egy jó tengerparti fürdőzés és frissen grillezett halak nélkül. És ez egy hétvégébe is simán belefér! Remek indulási időkkel tudod kimaxolni a napozást három napon át, csupán egyetlen szabadsággal!

df02e370-3f6d-bf4e-1fe2-97b94a0ff86c.jpeg

Utazás

Időpont: július 26. (péntek) 06:05 – július 28. (vasárnap) 20:05

Budapest – Trieszt – Budapest Ryanairrel

Ár jelenleg: 22.337 HUF

Szállás

Két fő esetén a Casa Pepét érdemes foglalni, mert az áltagosnál jóval nagyobb lakás, mely kellemes berendezésével sokkal jobb hangulatot áraszt, mint a hasonló árazású szobák.

Az ára: 206€/2fő/2éj *

Négy főre a Beyond8 Luxury Suite szinte az egyetlen belvárosi apartman, ahol két teljesértékű ágyat kaphatunk, rusztikus észak-olasz stílusú lakásban.

Az ára: 490€/4fő/2éj *

Programok

Tipikus észak-olasz város, amiben minden benne van, amit egy olasz várostól elvár az ember, minden pontja abszolút szerethető. A strandok viszont mindenhol sziklásak, szóval inkább napozásra és merülésre alkalmasak. De van egy homokos szakasz az Ausonia Beach, érdemes befizetni, ha már úgy is csak rövid időre jövünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr3418374875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása