Short Trips - Utazásra fel!
2019. január 20. írta: Vándorember

Short Trips - Utazásra fel!

A blogról röviden

A Short Trips azzal a céllal indul, hogy a rövid, 3-4 napos külföldi utazásaimat blog formájában megörökítsem. Mivel napjainkban egyre több az olcsó repülőjegy, így a vékonyabb pénztárcák számára is elérhetőek Európa kisebb, nagyobb városai. A sűrű járatoknak köszönhetően manapság egyre felkapottabb, hogy a hétvégén nem a szomszéd megyébe ugrunk át kirándulni, strandolni, fagyizni, hanem a szomszéd országba. Ami valljuk be, sokkal nagyobb élmény is.

A blog gerincét a városnézések fogják adni, részletesen kitérve az utazás módjára, árakra, a közlekedésre, szállásokra, illetve a programokra, látnivalókra. Ezzel szeretném bemutatni, hogy egy sima hétvégébe mennyi minden férhet bele, és remélem, hogy ezekkel az információkkal megkönnyíthetem másoknak a külföldi utazásokat, vagy akik még nem mertek Short Trippekbe belevágni, végre kedvük lesz elkezdeni repülgetni.
Mivel évente 3-4 kirándulásnál több nem nagyon fér bele, így ezek a bejegyzések ennek megfelelő időközönként jönnek, de annál tartalmasabbak lesznek!

A kirándulós bejegyzések mellett, utazásokkal kapcsolatos tanácsokkal, tippekkel, ötletekkel és érdekességekkel lesz színesebb az oldal.

Fontosnak tartom megjegyezni, minden bejegyzés és leírás teljes mértékben saját szemszögből íródik, előfordul, hogy sokszor nem a legpraktikusabb módon jártam el, fontosabb látnivalóról esetleg szó sem esik, pedig kötelező elem lenne. De ahogy mondani szoktam: "nekünk ennyi fért bele ebbe a pár napba."

Short Trips-ek révén, mindenki számára könnyen elérhető, európán belüli, low budget uticélokról lesz szó.

Utazásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://shorttrips.blog.hu/api/trackback/id/tr514574278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása