Logo Pic
László Andor 2024. szeptember 10.

Keb' Mo': Every Morning (1994)

Jóval több mint két éve indult ez a blog, és mára rá kellett jönnöm, hogy túl sok a nagyszerű szerelmes dal, az ember túl sok mindent szeretne elmondani szerelmének és mindezt túl gyakran kívánná megtenni. Ezért mostantól sűrűbben kerülnek majd ide dalok, a szokásos időponton kívül más alkalmakkor is. 

Az első "soron kívüli" felvétel meglehetősen eltér a legutóbbitól. Az akusztikus country-bluest játszó Keb' Mo', amerikai énekes-gitáros bemutatkozó lemezének dalai kivétel nélkül a szerelemről szólnak. Az alábbi a legelső ezek közül.  "Every mornin' an' every evenin'/ Every day I, I think of you/ The way you love me, through and through."

Így szólt a dal két évvel később élőben:

Egy évtizeddel később Bonnie Raitt társaságában adta elő: 

 

Vissza a címlapra
Minden hétre legalább egy szerelmes dal
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Egy viking vezér bizarr halála - Hatalmas Sigurd
DJP • 1 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 8 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 6 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 12 nap
Cikkek a címlapról
Kovács Kati 80 – Az örökifjú nagynéni ma is hangosan énekel
Apám mesélte, hogy a hangosfilm beköszöntével, az 1930-as években megőrültek az emberek a magyar vígjátékokért. Egy-egy filmet többször is megnéztek, imádták a visszatérően feltűnő színészeket, Kabost, Csortost, Gózont, Perczel Zitát, Turay Idát és a többieket, a moziélmények hatására pedig idővel…
SZÜLETÉSNAP | Szívünkben zengő dal – Kovács Kati: 80!
Bármennyire is hihetetlen, de igaz: október 25-én ünnepli nyolcvanadik születésnapját hazánk valaha volt egyik legnépszerűbb előadóművésze, a Liszt Ferenc- és Kossuth-díjjal kitüntetett Kovács Kati. Az alábbiakban a nemzetközileg is (el)ismert énekesnőt köszöntjük. 
>