Logo Pic
venember83 2024. október 24.

Danilo januárban távozhat

danilo_mikrofon_elott_meccs_utan_hatizsakkal.jpgA Corriere Torino cikke szerint Danilo már januárban távozhat. Idén Danilo a pályán kevéssé higgadtnak és nyugodtnak tűnik, mintha a korábbi szezonokban csodált vezér megfakult mása. A játékos helyzete mára azért vált problémássá, mert miközben szerepe már egyáltalán nem központi, a Juventus ötödik legjobban fizetett játékosa a 4 millió eurós nettó plusz bónuszokat tartalmazó bérével. A szakítás az egyre nyomatékosabb pletykák szerint már januárban bekövetkezhet, hiszen még hat hónap van hátra a szerződéséből.

A Tuttosport értesülései szerint a Bremer utódjára vadászó Juve Olaszországban Sam Beukema és Ardian Ismajli mellett Jakub Kiwior és az Ajax drágaköve, Jorrel Hato iránt is érdeklődik, de az eddigi legtöbbet emlegetett játékos Leonardo Ortiz. Brazil források szerint a Juventus küldötte múlt vasárnap a Corinthians-Flamengo mérkőzésen is jelen volt, hogy szemügyre vegye a brazil védőt.

A Calciomercato szerint a Juventus teljes mértékben tisztában van a védekezésbeli hiányosságaival, és elkötelezett a megoldás keresésében, a korlátozott költségvetés ellenére is. A klub várhatóan megfizethető lehetőségeket keres, és inkább a kölcsönszerződésekre, mint a végleges szerződtetésekre összpontosít. Ez a megközelítés jól jelzi a Juventus pénzügyi korlátait, mivel úgy próbálják megerősíteni a csapatot, hogy közben ne kelljen jelentős költségeket vállalniuk. A Juve radarján lévő játékosok között van Jakub Kiwior az Arsenaltól és Milan Škriniar a Paris Saint-Germaintől. Mindkét védő peremre szorult saját csapatánál, és örömmel fogadnák a lehetőséget a rendszeres játékidő növelésére egy olyan klubnál, mint a Juventus, amelynek nagy szüksége van a védelem stabilitására. Jakub Kiwior, aki a Serie A-ban a Spezia csapatában szerzett nevet magának, olyan alkalmazkodóképességgel és tapasztalattal rendelkezik, amelyet a Juve hatékonyan kihasználhatna. Mindeközben Milan Škriniar mellett fizikuma és megkérdőjelezhetetlen minősége szól.

Mirko Di Natale úgy értesült, hogy a Juventus januárban 1-2 játékost szerződtethet, egy védőt és egy támadót. Várhatóan kölcsönjátékos érkezhet, főleg a védősorba, a lényeg, hogy azonnal bevethető, kész játékosok érkezzenek. Ange-Yoan Bonny, a Parma támadója az egyik kiszemelt, de a Juventuson kívül számos olasz élklub figyelmét felkeltette a fiatal francia futballista. A pár nap múlva 21. születésnapját ünneplő támadó már akár januárban is mozdítható.

A Tuttosport megerősíti, hogy a Juventus csatárt keres januárra, Lorenzo Lucca ügyében megtörtént az első pozitív kapcsolatfelvétel, az Udinese számára nem mozdíthatatlan a játékos, és egy érdekes ajánlat esetén januárban távozhat. Szintén Olaszországban szemezgetnek a torinói vezetők a Parma fiataljával, Ange-Yoan Bonny jól ismert név, a bianconero klub már 3 évvel ezelőtt is próbálta a NextGenhez vinni a játékost. Thiago Motta álma viszont továbbra is a gyakran a kispadon maradó Joshua Zirkzee, aki mindössze 398 percet játszott a Premier League-ben, és egyetlen gólt szerzett, még augusztus 16-án. Ha a United úgy dönt, hogy szenzációsan nyit egy kölcsönadás felé (akár díjköteles kölcsönről legyen szó), a Juventusnál komolyan felmerülhet a csatár, mert Cristiano Giuntoli nagyszerű kapcsolatot ápol Kia Joorabchian ügynökkel, aki nyáron Douglas Luizt hozta Torinóba.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy olasz felvágott teszt
Linda Morvai • 10 nap
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 12 nap
Egy viking vezér bizarr halála - Hatalmas Sigurd
DJP • 2 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Cikkek a címlapról
A k-pop sztárok rögeszmés rajongói
A k-pop sztárokat érő cyberbullying, azaz az internetes bántalmazás régóta súlyos probléma, és vezetett már tragédiához is. A koreai hírességekre azonban az offline világban is leselkedhetnek veszélyek, méghozzá saját rajongóik képében. A szaszeng (사생) az olyan rögeszmés rajongó megnevezése…
A biztonsági őr, akitől egy nő sincs biztonságban
Kenny Wemys megözvegyült édesanyjával, Birdyvel éldegél az elhunyt papától megörökölt londoni házában. Birdy a férje halála óta teljes mértékben a kapzsi Tiszteletes befolyása alá került, és az ingatlanát a férfi Hittestvérek nevű szektájának rendelkezésére bocsátotta. A Tiszteletes a Wemys-lakban…
>